29. kesäkuuta 2014

Muutto ohi
Viimeiset viikot ovat menneet aikamoista haipakkaa, sillä olemme tehneet muuttoa, rempanneet hitaasti mutta varmasti Kumpulaa ja käyneet siinä sivussa vielä täysipäiväisesti töissä (mies on tehnyt kaiken kukkuraksi sellaisia 12-18 tuntisia työpäiviä). Vanhan asunnon ovi on suljettu viimeistä kertaa ja Kumpula on nyt virallisesti meidän Kotimme.
 Jostain kumman syystä kesäkukkahankinnatkin ovat jääneet toistaiseksi alkukevään orvokkien tasolle. Edellisessä kodissa esikasvatetut daaliat ja liljat sain sentään laitettua juhannuksena navetan seinustalle, mutta muuten en ole ehtinyt tekemään pihan suhteen mitään muuta kuin suuria suunnitelmia. ;)


Pihalta onneksi löytyy kaikenlaista ihmeteltävää sekä tutkittavaa - ja onhan tässä pitkä (ja toivottavasti hieman lämpimämpi) kesä vielä edessä. :)

2 kommenttia:

  1. Taidan jäädä seurailemaan, meilläkin on keväällä oma, kauan etsitty koti on vihdoin löytynyt ja nyt sitä remppaillaan muuttokuntoon. Ihania kuvia.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa mukaan, Kirsikka! :) Tulenpa minäkin kurkkimaan, millaisen kodin te olette löytäneet ja miten remppa etenee.

    VastaaPoista