24. heinäkuuta 2014

Naapureita
Meillä ei ole näköyhteyttä naapuritaloihin, mutta muita naapureita kyllä riittää! :)

Kuvan peuraneiti oli joko utelias tai sitten likinäköinen: hän tulla jolkotteli yhtenä iltana pellon poikki suoraa minua ja koiria kohti, ennen kuin hoksasi puolivälissä ettei ehkä ollakaan lajitovereita. Peuroja on näkynyt nyt viikottain viereisellä pellolla ja niitä on ihan mukava seurailla.
Samalla pellolla oli yhtenä päivänä kaksi kurkea nautiskelemassa auringosta, kunnes ne totesivat kamerani turhan epäilyttäväksi laitteeksi.

Sammakoita ja sisiliskoja riittää, vaskitsakin asustelee puutarhan puolella. Valitettavasti olen nähnyt vilaukselta myös sen vaskitsan näköisen ei-niin-kivan-madon navetan takana risukossa.
Onneksi siili Suhoselle taitaa maistua kaikki nuo edellä mainitut herkut, kissanruuan lisäksi. :)
Törmäsimpä yhtenä iltana pihan reunalla kulkevalla peltotiellä mäyriinkin. Onneksi koirillamme ei ole riistavaistoa, sillä moni herkempi olisi lähtenyt viljapellosta alle 5 metrin päähän hypänneen mäyrän perään. En ehtinyt toipua ensimmäisestä kohtaamisesta, kun karkuun lähteneen otuksen kaveri loikkasi myös näkösälle. Se pakeni paikalta ihan yhtä nopeasti kuin kaverinsakin. :)

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja ihana blogi. Rintamamiestaloissa on jotain sympaattista. Kiva jäädä seurailemaan ♥

    VastaaPoista
  2. Heippistä Kumpulan iloinen emäntä! Ravistelen nyt vähän sinua ja Kaikulanrinteen paroonitarta tänne blogiosastolle. Puolivihreällä puolella odottelee sinua pieni haaste... Kaunista kevättä! t. Sanna

    VastaaPoista