5. heinäkuuta 2014

Pihapuuhastelua
Kesä on tullut takaisin! Tuurillani sen paluu osui työviikonloppuuni, joten imin itseeni auringonsäteitä ja lämpöä illalla töiden jälkeen. Pihamme joka kolkka on täynnä inhokkiani vuorenkilpeä, joten aloitin sen hävittämisen ensimmäisestä puskasta pihaan tultaessa.

Ei perennapenkistä maailman kaunein tullut, mutta pääsinpähän upottamaan hetkeksi sormeni multaan. :) Ostin Honkkarin alennuksesta euron taimia, kivet ja vanhat tiilet löysin pihalta. Niitä laittaessani mietiskelin, että mikä olisi siistein tapa reunustaa perennapenkkejä. Mitä te käytätte reunuksina? :)
Auringossa hikoilun jälkeen istuin syreenin varjoon nauttimaan yhden kylmän juoman, nostin jalat lämpimälle kivelle ja nautin olotilasta sekä maisemasta. Lämpöistä sunnuntaita teille kaikille! 6 kommenttia:

 1. Ihana penkki-kukka-laatikko-asetelma, näyttää oikein kutsuvalta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että näyttää kutsuvalle! Toivottavasti ehdin istahtamaan siihen jonain toisenakin iltana auringosta nauttimaan... :)

   Poista
 2. Voi mikä partalainenki siellä loikoilee..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahvo on vähän hortonomi itsekin, toimii puutarhan ylitarkastajana ja valvoo työn jälkeä ♥ Hän käy aina myös haistelemassa, miten emännän istutuspuuhat ovat onnistuneet. :D

   Poista
 3. Ihania puutarhatunnelmia ja mahtavaa, että kesä on tullut takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! On tätä lämpöä odotettukin ♥

   Poista